Op deze bijzondere manier wenst Rachel Hazes al haar haters een 'gelukkig' nieuwjaar toe Nieuws
Nieuws

Op deze bijzondere manier wenst Rachel Hazes al haar haters een 'gelukkig' nieuwjaar toe

Op deze bijzondere manier wenst Rachel Hazes al haar haters een 'gelukkig' nieuwjaar toe

Rachel Hazes heeft het de laatste maanden niet gemakkelijk gehad. 2023 kan voor haar niet snel genoeg van start gaan en daarom deelt ze nu een speciaal bericht op Instagram om iedereen een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.

Het is een tumultueus jaar geweest voor de weduwe van André Hazes. Zo ging haar zoon door een moeilijke periode en kwam zijn spraakmakende documentaire uit, werd ze beschuldigd door roddeltante Yvonne Coldeweijer én dochter Roxeanne deed haar boekje open over haar jeugdtrauma’s. Rachel kijkt daarom hard uit naar 2023.

Om het woelige 2022 af te sluiten, post Rachel nu een opvallende boodschap. “Lieve mensen, ik wens iedereen hele fijne kerstdagen”, schrijft ze op haar Instagrampagina. Vervolgens verandert haar toon, want het wordt een beetje cynischer. “En voor 2023 wens ik iedereen het dubbele toe van wat jullie voor mij wensen”, aldus Rachel.

Met dat laatste haalt ze even stiekem uit naar de vele commentaar die ze heeft gekregen. Toch wensen haar volgers haar alvast het beste toe. “Fijne en gezellige dagen”, “Ik wens jou weer het dubbele daarvan” en “Lieve Rachel, eveneens het allerbeste gewenst voor de komende feestdagen en een gezond 2023 met veel leuke momenten en liefde”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws