Ontroerend mooi: Aisha Van Zele deelt prachtige beelden van haar ongeboren kindje Nieuws
Nieuws

Ontroerend mooi: Aisha Van Zele deelt prachtige beelden van haar ongeboren kindje

Ontroerend mooi: Aisha Van Zele deelt prachtige beelden van haar ongeboren kindje

Aisha Van Zele en haar partner Miguel Dheedene maakten onlangs zeer heuglijk nieuws bekend. Zo zijn de twee in verwachting van hun eerste kindje samen. Nu deelde Aisha op Instagram ook enkele prachtige beelden van haar ongeboren kindje.

Onlangs liet Aisha Van Zele, bekend van 'The Sky is the Limit', weten dat ze een tijdje geleden twee miskramen kreeg. Maar gelukkig hadden zij en haar partner Miguel kort daarna ook zeer heuglijk nieuws te melden. Zo is Aisha momenteel in verwachting van haar eerste kindje met Miguel.

“Bijna een familie van vier”, liet Aisha een maand geleden weten op Instagram. Haar vriend Miguel Dheedene heeft al een dochtertje uit zijn relatie met Tanja Dexters, de 12-jarige Valentina.

Nu heeft Aisha op Instagram ook enkele wondermooie beelden gedeeld van haar ongeboren spruit. Samen met haar vriend Miguel bracht ze namelijk een bezoekje aan de gynaecoloog.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws