Nora Gharib openhartig over verleden: "Geen geld voor eten of school" Nieuws
Nieuws

Nora Gharib openhartig over verleden: "Geen geld voor eten of school"

Nora Gharib openhartig over verleden: "Geen geld voor eten of school"

Nora Gharib raakte bij het grote publiek bekend met haar passage in 'K3 zoekt K3'. Vanaf toen ging alles razendsnel voor haar. Zo kreeg ze een rol in de film 'Patser' én presenteerde onlangs 'Blind Gesprongen', waarin 5 Vlamingen van carrière switchen. In NINA vertelt ze openhartig over haar verleden.

"Ik ben iemand die heel weinig strest", steekt Nora van wal. "Ik weet dat stressen totaal niet helpt. Maar dat heb ik moeten leren. Ik ben ondertussen 28 jaar, ik ben mama - mijn dochter wordt bijna twee - en door dingen mee te maken besef ik dat stress alleen miserie toevoegt."

Met die dingen bedoelt ze de periode als jongvolwassene. "Ik ben op mijn zeventiende alleen gaan wonen. Ik heb toen échte stress gehad. Op mijn achttiende had ik bijna geen geld hebben om eten te kopen of naar school te gaan of boeken te betalen. Dán kan je echt niet slapen", aldus de actrice.

"Dus als ik nu stress heb over in mijn ogen belachelijke dingen, denk ik daaraan en valt dat meteen weg", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws