Nog meer tegenslag voor 'K2 Zoekt K3'-finaliste: Amy heeft zeer somber nieuws over haar huwelijk Nieuws
Nieuws

Nog meer tegenslag voor 'K2 Zoekt K3'-finaliste: Amy heeft zeer somber nieuws over haar huwelijk

Nog meer tegenslag voor 'K2 Zoekt K3'-finaliste: Amy heeft zeer somber nieuws over haar huwelijk

Amy Courtens schopte het tot de tweede plek in de finale van 'K2 Zoekt K3', maar helaas koos Studio 100 voor Diede van den Heuvel als vervangster voor Hanne Verbruggen van K3. Zij werd vierde in 'K2 Zoekt K3'. Nu heeft Amy nog meer somber nieuws te melden.

Hoewel het voor velen een grote verrassing was dat Studio 100 voor Diede en niet voor Amy koos, voelt Amy geen rancune. “Ik ben niet boos dat ze Diede gevraagd hebben om Hanne te vervangen en niet mij. Ik gun het haar”, vertelde Amy daar al eerder over in Dag Allemaal.

Maar uiteraard kwam het nieuws toch hard binnen. En nu heeft Amy nog meer droevig nieuws te melden. Zo is de 'K2 Zoekt K3'-finaliste al een tijdje verloofd met haar vriend Aaron, maar voorlopig komt er geen huwelijk aan.

Amy heeft namelijk haar handen vol met verbouwingswerken. "Aaron en ik doen alles zelf. Het is zo druk dat we onze trouw nog even uitstellen", klinkt het. Al vindt ze dat op zich niet zo erg. "We hebben een heel leven om in het huwelijksbootje te stappen", aldus Amy.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws