Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' herenigd om erg bijzondere reden Nieuws
Nieuws

Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' herenigd om erg bijzondere reden

Nick en Christophe uit 'Blind Getrouwd' herenigd om erg bijzondere reden

Nick Laenen en Christophe Ramont werden in 2020 gekoppeld aan elkaar in 'Blind Getrouwd'. Helaas hield hun huwelijk niet stand, maar hun trouwdag zijn ze zeker nog niet vergeten.

Nick Laenen en Christophe Ramont bleven helaas geen koppel na hun 'Blind Getrouwd'-avontuur. Vrienden bleven ze daarentegen wel. Meer zelfs: de twee vieren nog steeds hun huwelijksverjaardag.

Zo deelden Nick en Christophe een foto van hun tweetjes op Instagram. "12 oktober is en blijft de huwelijksverjaardag, ook al zijn we wel gescheiden natuurlijk", schrijven ze bij het kiekje. En ze hebben duidelijk genoten van hun date.

"Altijd fijn om elkaar terug te zien, het was echt te lang geleden …", schrijven ze. "Maar op deze dag moeten we wel tijd maken natuurlijk", voegden ze er nog aan toe. Nick is inmiddels al een tijdje gelukkig met een andere man, Christophe is nog op zoek naar zijn grote liefde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws