Net voor de start van nieuwe seizoen: 'De Mol' lost meer details over geheimzinnige tiende kandidaat Nieuws
Nieuws

Net voor de start van nieuwe seizoen: 'De Mol' lost meer details over geheimzinnige tiende kandidaat

Net voor de start van nieuwe seizoen: 'De Mol' lost meer details over geheimzinnige tiende kandidaat

Zondagavond gaat het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ van start. Gilles De Coster stelde vorige week al negen kandidaten voor in 'Café De Mol', maar nu komen we eindelijk ook wat meer te weten over de tiende deelnemer.

Het elfde seizoen van het Play4-programma ‘De Mol’ zal zich afspelen in de Verenigde Staten, meer bepaald in Arizona. De eerste negen kandidaten hebben we vorige week al leren kennen. Toen stelde Gilles De Coster hen uitgebreid voor in ‘Café De Mol’. Over de mysterieuze tiende kandidaat werd toen nog niets prijsgegeven.

In de eerste aflevering zal die geheimzinnige deelnemer geïntroduceerd worden en dan zal ook duidelijk worden wat zijn of haar rol zal zijn. Echter komen we nu al wat meer te weten, want er staat een nieuwe video op de Instagrampagina van 'De Mol'. "Dit hebben we echt nog nooit gedaan", horen we Giles meteen zeggen. Er zit ook nog een verborgen boodschap in het filmpje. Zo verschijnen er verschillende getallen op de laptop van De Coster die een telefoonnummer vormen.

Als dat nummer gebeld wordt, hoor je Gilles iets tegen de tiende deelnemer zeggen. “Zet u maar, je hebt alle selecties doorlopen”, begint de presentator. “We hebben al negen kandidaten, jij bent de tiende. Zie je het zitten, Steve?”, aldus De Coster. Uit dit fragment blijkt dat de kandidaat Steve noemt. Meer details zullen we morgen te weten komen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws