Na 'The Voice'-schandaal: "Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol meermaals met 'The Voice'-collega" Nieuws
Nieuws

Na 'The Voice'-schandaal: "Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol meermaals met 'The Voice'-collega"

Na 'The Voice'-schandaal: "Jeroen Rietbergen bedroog Linda de Mol meermaals met 'The Voice'-collega"

Jeroen Rietbergen, die orkestleider was bij ‘The Voice of Holland’, werd begin dit jaar samen met Marco Borsato en nog anderen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Zijn partner, Linda de Mol, zette hem aan de deur maar de twee zouden nu opnieuw samenwonen. Helaas voor haar, doen er nu geruchten de ronde dat Jeroen haar meermaals bedrogen heeft.

"Van een zeer betrouwbare bron heb ik gehoord dat Jeroen en Ilse DeLange tijdens 'The Voice Kids' met elkaar hebben geslapen, niet één keer maar meerdere keren", aldus roddelkoningin Yvonne Coldeweijer.

"Jeroen was toen in een relatie met Linda de Mol en zangeres Ilse heeft ook al 20 jaar een vriend. Hoe zou Linda zich voelen als ze weer met vieze Jeroentje op de bank zit?", klinkt het op haar Instagram Stories. Sappig detail: "Ze zouden het ook één keer in de Porsche van Linda gedaan hebben."

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws