Na pijnlijke breuk met Jana: zo gaat het nog met Christiaan uit 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Na pijnlijke breuk met Jana: zo gaat het nog met Christiaan uit 'Blind Getrouwd'

Na pijnlijke breuk met Jana: zo gaat het nog met Christiaan uit 'Blind Getrouwd'

Voor Jana en Christiaan is 'Blind Getrouwd' helaas geen succes geworden. Uiteindelijk was het Christiaan die definitief de stekker uit hun relatie trok. Maar hoe gaat het zoveel maanden later nog met de spoedverpleegkundige?

Hoewel Jana en Christiaan bij hun beslissingsmoment kozen om niet verder te gaan als getrouwd koppel, gingen de twee kort daarna opnieuw op date. Dat was vooral op aandringen van Jana, die achteraf spijt had van haar beslissing.

Maar helaas was het kwaad al geschied voor Christiaan. Na enkele dates liet hij aan Jana weten dat hij toch geen romantische gevoelens koesterde voor haar. Sindsdien gaan de twee als goede vrienden door het leven.

Christiaan lijkt ook al helemaal over hun breuk heen te zijn. Op Instagram is te zien hoe de 'Blind Getrouwd'-kandidaat al verschillende prachtige reizen maakte sinds zijn deelname. Zo bezocht hij onder meer Georgië en Azerbeidzjan. Afgelopen weekend ging hij dan weer uitwaaien aan zee met enkele vrienden. De spoedverpleegkundige lijkt zijn mislukt 'Blind Getrouwd'-avontuur dus goed verteerd te hebben.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws