Na mislukte relatie met Olga Leyers: Simon Nuytten van Bazart wordt voor het eerst papa Nieuws
Nieuws

Na mislukte relatie met Olga Leyers: Simon Nuytten van Bazart wordt voor het eerst papa

Na mislukte relatie met Olga Leyers: Simon Nuytten van Bazart wordt voor het eerst papa

Heugelijk nieuws ten huize Simon Nuytten van Bazart. Hij en zijn vriendin Hannan zijn in verwachting van hun eerste kindje samen. De gistarist van Bazart maakte het leuke babynieuws zelf bekend op zijn Instagrampagina.

"Aan alle 'make babies-mensen': een kindje van de beste en mooiste mama is komende", schrijft Simon Nuytten bij een foto van zijn vriendin bij de gynaecoloog. Hij voegde er ook nog een foto van hun tweetjes aan toe.

Het regent dan ook felicitaties richting het koppel. "Proficiat!", reageerde Dina Tersago met een hartje. Bazart-frontman Mathieu Terryn reageerde ook met een hartje op het nieuws. Hij kreeg ook nog gelukwensen van onder andere Zita Wauters, Vincent Banić, Bab Buelens, Jolien Roets, Aster Nzeyimana en Kevin Janssens.

Simon Nuytten is inmiddels twee jaar samen met zijn vriendin Hannan. Ervoor had de Bazart-gitarist een tijdlang een relatie met Olga Leyers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws