Na 'James De Musical': James Cooke heeft nog een belangrijke boodschap voor Luc Appermont Nieuws
Nieuws

Na 'James De Musical': James Cooke heeft nog een belangrijke boodschap voor Luc Appermont

Na 'James De Musical': James Cooke heeft nog een belangrijke boodschap voor Luc Appermont

Afgelopen donderdag mocht niemand minder dan Luc Appermont plaatsnemen op de rode fluwelen zetel in ‘James De Musical’. Het werd weer een prachtige aflevering en nu moet presentator James Cooke nog wat kwijt over zijn gast.

Deze week konden we weer genieten van een nieuw spektakel in ‘James De Musical’. Deze keer maakte James Cooke en zijn team een wondermooie musical over het leven van Luc Appermont. De presentator was erg onder de indruk, maar ook James Cooke voelde zich erg vereerd dat hij Luc mocht ontvangen in zijn populaire tv-programma.

“Luc, zo trots als een pauw was ik toen ik ons team kon vertellen dat je graag onze gast wou zijn”, begint James op zijn Instagrampagina. Hij deelt ook meteen een leuke foto van hun tweetjes. “Je bent een voorbeeld voor vele presentatoren. Ik hou van de liefde tussen u en uw Bartje. Blijf de lieve man die je bent. Kus”, aldus James.

Niet alleen James Cooke is enthousiast, ook de kijkers reageren met lovende woorden. “Het was weer eens prachtig”, “Mooie aflevering, hier wordt een mens gewoon blij van”, “Hartverwarmend”, “Dit was de mooiste aflevering. Proficiat aan het hele team”, “Ik heb genoten van deze musical” en “Het was weer top, steeds een avond om naar uit te kijken”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws