Na haar pijnlijke scheiding met Joren: zo gaat het nog met Lien uit 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Na haar pijnlijke scheiding met Joren: zo gaat het nog met Lien uit 'Blind Getrouwd'

Na haar pijnlijke scheiding met Joren: zo gaat het nog met Lien uit 'Blind Getrouwd'

Voor Lien Opdebeeck en Joren Dumont was 'Blind Getrouwd' helaas geen succes. Op geen enkel moment voelden ze een romantische klik dus besloten ze om verder te gaan als vrienden. Maar hoe gaat het ondertussen met Lien na haar pijnlijke scheiding met Joren?

Inmiddels is het al meer dan zeven maanden geleden dat Lien Opdebeeck en Joren Dumont in het huwelijksbootje stapten. Ook de opnames liggen al een tijdje achter de rug. Op Instagram heeft Lien nu laten weten hoe het met haar gaat en wat haar plannen zijn voor 2023.

"Wat een bewogen jaar was 2022! Op naar 2023 met veel vriendschap, liefde, reizen, nieuwe uitdagingen, eten, Balou en alles wat komt!", klinkt het op Instagram. En daar heeft Lien ook meteen werk van gemaakt.

Zo geniet de 'Blind Getrouwd'-kandidate momenteel van een prachtige vakantie in Namibië. Daar deelde ze nu ook enkele beelden van op Instagram. "Zalig, geniet ervan!", schrijft 'Blind Getrouwd'-collega Dziubi onder het bericht. Ook Jana reageerde op de foto's. "Maar een heel klein beetje jaloers hoor! Geniet ervan, Lien", schreef zij bij de vakantiekiekjes.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws