Na geruchten over zwangerschap bij Marthe: Julia van K3 onthult plots groot nieuws over gezinsuitbreiding Nieuws
Nieuws

Na geruchten over zwangerschap bij Marthe: Julia van K3 onthult plots groot nieuws over gezinsuitbreiding

Na geruchten over zwangerschap bij Marthe: Julia van K3 onthult plots groot nieuws over gezinsuitbreiding

Hanne Verbruggen van K3 beviel in november van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn kreeg ze een zoontje, Julien. In Story onthullen de andere K3'tjes, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn, nu ook meer over hun kinderwens.

Rond de jaarwisseling deden er geruchten de ronde dat Marthe van K3 zwanger zou zijn. Het K3'tje deelde namelijk een foto waarop ze poseerde met een champagneglas dat gevuld was met water. In Story reageert het K3'tje nu op die roddels.

"Ik drink al jaren geen alcohol, maar veel mensen wisten dat niet blijkbaar", aldus Marthe. Momenteel is het K3'tje dus niet in verwachting en dat zal ze ook niet snel worden. "Ik vind het al een heel grote verandering nu Hanne mama is geworden, dus ik wil eerst zien hoe dat loopt", aldus Marthe.

En ook bij Julia kriebelt het nog niet om aan kindjes te beginnen. "Ik ben nog maar 20, ik ga daar nog eventjes mee wachten", vertelt de blondine. Al heeft ze nog redenen om haar kinderwens uit te stellen. "Ik ben ook nog maar net bij K3 en wil dat eerst uitbouwen. Bovendien woon ik nog thuis. Misschien wanneer ik een huis koop dat ik er dan eens over ga nadenken, maar dat is nog niet voor de nabije toekomst", besluit het K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws