Na berichten over overspel is er opmerkelijk nieuws over Metejoor en Julia van K3 Nieuws
Nieuws

Na berichten over overspel is er opmerkelijk nieuws over Metejoor en Julia van K3

Na berichten over overspel is er opmerkelijk nieuws over Metejoor en Julia van K3

VTM heeft de stemmen bekendgemaakt die dit seizoen zullen deelnemen aan 'Liefde voor Muziek'. Daar zitten andermaal enkele opvallende namen bij.

Zo zal K3 voor het eerst deelnemen. Ook de populaire Metejoor zit in 'Liefde voor Muziek'. Het is voor het eerst dat Julia Boschman van K3 en Metejoor weer in hetzelfde programma zitten.

Eerder zaten ze al samen in 'The Voice for Kids'. Tijdens die opnames zouden de twee even een romance met elkaar zijn begonnen. Dat liet roddelkoningin Yvonne Coldewijer althans toen toch weten. Het management van Metejoor ontkende dat toen met klem.

De andere artiesten die present tekenen zijn: DAAN, Günther Neefs, Jaap Reesema, Portland en Stef Bos. Marthe van K3 is in de wolken met hun deelname. “Dankzij K3 heb ik al heel wat fijne dingen kunnen doen, maar ik geef toe dat meedoen aan Liefde voor Muziek absoluut nog op mijn bucketlist stond. Weer een mooi vinkje dat ik op die lijst kan plaatsen”, zegt ze. Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek start in het voorjaar van 2023.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws