Meidengroep Opium onthult na 23 jaar #MeToo-verhaal: "Toen meermaals bepoteld" Nieuws
Nieuws

Meidengroep Opium onthult na 23 jaar #MeToo-verhaal: "Toen meermaals bepoteld"

Meidengroep Opium onthult na 23 jaar #MeToo-verhaal: "Toen meermaals bepoteld"

Komende zondag zakken er wel erg bijzondere gasten af naar het podium van 'Tien Om Te Zien'. Zo maakt de meidengroep Opium, die eind jaren 90 en begin 2000 veel furore maakte met hun pikante songs, een eenmalige comeback.

Joyce De Troch, Katia Alens en Inge Moerenhout vertellen nu bij HLN Showbits meer over hun succesjaren en comeback. "We hebben heel snel beslist om die eenmalige comeback te maken", klinkt het. "Vooral omdat het gaat over die revival van de jaren 90. Al was het wel serieus puzzelen in onze agenda's", vervolgen ze nog.

Helaas werden ze toen ook al geconfronteerd met #MeToo-verhalen. "Wij vroegen altijd drie mannen op het podium, die mochten dan achter ons dansen. Maar toen zijn we ook regelmatig bepoteld. Daarom hadden we samen een speciale code afgesproken", aldus het meidentrio.

"Als er iemand handtastelijk deed, keken we naar elkaar en wisselden we van plaats. We zijn toen dus wel wat bepoteld. Maar niet alleen door mannen, ook door vrouwen. En die waren vaak nog erger", aldus het trio.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws