Mathieu Terryn over zijn grote liefde Marie: "Daar heb ik lang over getwijfeld" Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn over zijn grote liefde Marie: "Daar heb ik lang over getwijfeld"

Mathieu Terryn over zijn grote liefde Marie: "Daar heb ik lang over getwijfeld"

Deze zomer zijn 'Bazart'-frontzanger en zijn jeugdliefde Marie Wynants 1 jaar getrouwd. In Het Laatste Nieuws vertelt hij openhartig over het begin van hun relatie.

"Marie is al langer wel in mijn leven dan niet", steekt Mathieu van wal. "Toen ik een jaar of acht was, heb ik haar leren kennen op een skivakantie, onze ouders raakten bevriend en dus zij en ik ook. Na de reis bleven onze ouders afspreken en zo bleven wij elkaar ook zien."

Van een soort van kalverliefde zijn ze al heel snel geëvolueerd naar beste vrienden. Mathieu: "Pas veel later werden we een koppel en vorig jaar zijn we getrouwd. Dat we op een dag ineens méér voelden voor elkaar - we kenden elkaar al achttien jaar: we schrokken daar zelf ook van. Ineens wás het daar. We keken naar elkaar en voelden: 'Huh?'".

"Ik heb dan nog een tijdlang getwijfeld", gaat hij verder. "Wilde ik het risico wel lopen om die lange, hechte vriendschap op de helling te zetten? Ik heb daar hard mee gestruggeld. Maar het is de beste keuze uit m'n leven gebleken", aldus een zeer gelukkige Mathieu.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws