Mathieu Terryn (28) verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding met zijn vrouw Marie Nieuws
Nieuws

Mathieu Terryn (28) verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding met zijn vrouw Marie

Mathieu Terryn (28) verklapt groot nieuws over gezinsuitbreiding met zijn vrouw Marie

Mathieu Terryn (28) is momenteel als coach te bewonderen in het nieuwe seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Vorig jaar stapte de frontman van Bazart in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Marie. Nu onthult de zanger in Dag Allemaal of er binnenkort ook gezinsuitbreiding zit aan te komen.

Mathieu Terryn gaf begin juli vorig jaar zijn jawoord aan zijn grote liefde Marie Wynants. "Marie en ik leiden nog ons leven zoals ervoor", vertelt 'The Voice'-coach over zijn recente huwelijk in Dag Allemaal. "We doen graag veel dingen samen, of met vrienden", aldus de zanger.

Hun leven is dus nog niet echt veranderd sinds ze in het huwelijksbootje gestapt zijn, maar dat zou weleens kunnen veranderen als er gezinsuitbreiding aankomt. "Maar dat is nog niet aan de orde", zegt Mathieu.

Ondertussen is er wel al kleine babyboom gaande bij hun vriendenkring. Bazart-collega Oliver Symons werd begin dit jaar al papa, zijn andere Bazart-collega Simon Nuytten kondigde zopas aan dat hij binnenkort vader wordt. "Maar wij gaan eerst nog veel oefenen", klinkt het bij Mathieu Terryn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws