Makers hebben slecht nieuws te melden over Lisa en Jonas Nieuws
Nieuws

Makers hebben slecht nieuws te melden over Lisa en Jonas

Makers hebben slecht nieuws te melden over Lisa en Jonas

Tegen de verwachtingen in bestelde VTM een derde seizoen van de telenovelle 'Lisa'. Daardoor moesten de schrijvers plots aan nieuwe verhaallijnen werken. Regisseur Elias Mentzel verklapt al enkele verhaallijnen.

Lisa en Jonas gaven elkaar na 280 afleveringen het jawoord. Naar dat moment werd zo lang toegewerkt. Nu moeten er dus nieuwe verhaallijnen komen. Normaal loopt een telenovelle na zo'n huwelijk net af. VTM vroeg een nieuw seizoen en ook de kijkers wilden dat.

Volgens Mentzel komen er nog problemen aan voor Lisa en Jonas. Jonas en zijn vriend Lars werden het slachtoffer van een auto-ongeluk. Lars stierf en Jonas belandde in coma. Hij moet nu lang revalideren. "Staat zijn geluk met Lisa nu op losse schroeven of blijft de liefde intact? En hoe zit het met hun kinderwens nu Jonas vanaf zijn middel verlamd is? Die kinderwens zet hun relatie serieus onder druk", aldus Mentzel in Het Laatste Nieuws.

Mentzel verklapt nog meer. “Een plotse verdwijning, die alle verhalen overhoop haalt. En Arthur slaat een onverwachte weg in maar dat komt hem duur te staan. Gert zoekt niet achter de liefde, maar vindt ze wel. In een onverwachte hoek. Al zal de kijker zich afvragen hoe oprecht dat allemaal is."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws