Luca Borsato laat stukje van zijn allereerste single horen Nieuws
Nieuws

Luca Borsato laat stukje van zijn allereerste single horen

Luca Borsato laat stukje van zijn allereerste single horen

Vorige week praatte Luca Borsato voor het eerst in het openbaar nadat zijn vader beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hij kondigde toen het heuglijke nieuws aan dat hij binnenkort muziek zou uitbrengen en enkele dagen later is het al zover.

Zo deelde de 23-jarige zoon van Marco Borsato zonet een teaser van zijn allereerste single op zijn Instagrampagina. Zijn volgers reageren alvast positief. "Wat een stem" en "Klinkt goed", lezen we meermaals in de reacties.

Eerder vertelde hij ook al over zijn moeilijke start als muzikant door de perikelen met zijn vader. "Ik weet dat het hebben van een bekende naam een privilege kan zijn, maar de afgelopen jaren heb ik ervaren wat de gevolgen zijn als het roer omslaat”, schreef Luca. “Samenwerkingen omtrent mijn muziek kwamen stil te liggen en vielen uiteen”, gaat hij verder.

Nu brengt hij zijn muziek uit zonder label, managers, mediateam en foto- of videografen. “Slechts ikzelf met de steun van mijn twee beste vrienden en medemuzikanten, zoals het drie jaar geleden is begonnen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws