Koen Wauters neemt geen blad voor de mond en haalt fel uit naar Gert Verhulst: "Wat hij allemaal uitsteekt" Nieuws
Nieuws

Koen Wauters neemt geen blad voor de mond en haalt fel uit naar Gert Verhulst: "Wat hij allemaal uitsteekt"

Koen Wauters neemt geen blad voor de mond en haalt fel uit naar Gert Verhulst: "Wat hij allemaal uitsteekt"

Sinds enkele weken kunnen we opnieuw genieten van de avonturen van de familie Verhulst in 'De Verhulstjes' op Play4. Maar daar is zanger Koen Wauters blijkbaar geen fan van.

Dat vertelt hij deze week in een dubbelinterview met Gert Verhulst. "Ik ben geen fan van 'De Verhulstjes', nee", bekent Koen Wauters in Dag Allemaal. "Wat Gert allemaal uitsteekt in z’n kot in Frankrijk ...", lacht hij.

"Ik heb veel sympathie voor hem en zijn familie", gaat hij verder. "Maar als ik moet kiezen waar ik naar kijk op tv is er toch altijd een documentaire of muziekprogramma dat ik liever zie", geeft hij eerlijk toe. Een realitysoap over Koen Wauters moeten we dan ook niet snel verwachten.

"Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen", zegt Koen. "Ik ben er niet vies van om mij eens aan een ander soort televisie te wagen, maar toch liever niet op die manier", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws