Eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' lokt massaal veel reactie uit Nieuws
Nieuws

Eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' lokt massaal veel reactie uit

Eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' lokt massaal veel reactie uit

Op zondag 8 januari ging het gloednieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' van start op Play4. Op sociale media hebben de kijkers nu ook massaal gereageerd op die eerste aflevering.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' konden we zien hoe Marie en Viktor arriveerden in Saint-Tropez. Dat moment zorgde voor heel wat hilariteit. Zo konden we bijvoorbeeld zien hoe Ellen sukkelde met haar welkomstbordje voor Marie en Viktor niet wist hoe je ‘Welkom’ schrijft in het Frans.

Ook de kijkers hebben duidelijk genoten van de eerste aflevering van 'De Verhulstjes'. Zij reageren allemaal erg positief op sociale media. "Dit is tenminste een luchtig, ontspannend en leuk programma. Doet je even alle ellende en geweld in de wereld vergeten", schrijft een kijker.

En daar zijn de andere fans het duidelijk mee eens. "Echt om mee te lachen. Ontspannend programma", "Zalige reeks", "Weer enorm genoten" en "Altijd lachen met de Verhulstjes. Zo kan je ontspannen gaan slapen", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws