Kijkers erg ongerust: Margot Hallemans onthult of ze definitief uit 'Familie' verdwijnt' Nieuws
Nieuws

Kijkers erg ongerust: Margot Hallemans onthult of ze definitief uit 'Familie' verdwijnt'

Kijkers erg ongerust: Margot Hallemans onthult of ze definitief uit 'Familie' verdwijnt'

Maandag is Hanne naar Nepal vertrokken. Daarmee verdwijnt Margot Hallemans uit 'Familie'. De vraag is: is ze definitief weg uit de soap of keert Hanne nog terug?

Margot is een van de anciens bij 'Familie'. Ze was voor het eerst in 2006 te zien in de soap. Toen verdween ze al even, maar sinds 2012 zit Margot onafgebroken in 'Familie'. Het is dus wennen voor de kijkers dat ze nu even verdwijnt.

"Ze komt wel degelijk terug. De exit is maar tijdelijk, kijkers hoeven zich geen zorgen te maken", benadrukt Margot bij HLN Showbits. Daar was al wat ongerustheid over bij de kijkers, maar dat is dus voor niets nodig.

"Ik heb het een jaar geleden aangevraagd bij de schrijvers. Ik was immers uitgenodigd als getuige op het prachtige trouwfeest van mijn beste vriendin", zo vertelt Margot nog. Ze koppelde immers een mooie reis aan het huwelijk en deed vrijwilligerswerk.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws