Kelly Pfaff doet straffe onthulling over Sam Gooris: "Zoveel belastend materiaal tegen hem" Nieuws
Nieuws

Kelly Pfaff doet straffe onthulling over Sam Gooris: "Zoveel belastend materiaal tegen hem"

Kelly Pfaff doet straffe onthulling over Sam Gooris: "Zoveel belastend materiaal tegen hem"

Kelly Pfaff en Sam Gooris zijn al 23 jaar samen. Ze vormen dan ook een van sterkste showbizzkoppels van Vlaanderen. Binnenkort zijn ze ook te zien in 'Expeditie Gooris' en daarover deed Kelly nu een bijzondere onthulling.

Kelly Pfaff was deze week namelijk te gast bij Eva De Roo op StuBru. Daar vertelde ze meer over hun reis naar Amerika voor 'Expeditie Gooris'. En die is goed meegevallen. "De reis was fantastisch", aldus Kelly.

Maar Sam zijn Engels moest nog serieus bijgeschaafd worden. En daar was vooral Kelly de dupe van. "Mijn ventje heeft mij een heel jaar lang, zowel 's morgens, ’s middags als na een optreden, filmpjes gestuurd waarin hij zijn engels aan het repeteren is", vertelt Kelly.

"Ik heb zoveel belastend materiaal tegen Sam", lacht ze. Het tweede seizoen van 'Expeditie Gooris' zal dit najaar te zien op VTM2. De precieze startdatum werd nog niet bekendgemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws