Julie Vermeire geeft toe na harde kritiek: "Het is waar, ja" Nieuws
Nieuws

Julie Vermeire geeft toe na harde kritiek: "Het is waar, ja"

Julie Vermeire geeft toe na harde kritiek: "Het is waar, ja"

Julie Vermeire krijgt heel wat kritiek te slikken op sociale media. Een van de veel gehoorde kritieken is dat ze alles wat ze bereikt heeft aan haar vader Jacques te danken heeft. Julie reageert daar nu op in Dag Allemaal.

“Ik zie dat niet als een belediging. Als mensen zeggen dat ik ‘maar dochter van’ ben en zonder papa niets zou zijn, denk ik: ‘Tuurlijk ben ik maar dochter van, hij is dan ook zo’n groot figuur'", aldus Julie.

Toch benadrukt Julie dat niet alles door haar vader komt. "Het is waar dat ik kansen krijg door papa, maar ik moet het zelf bewijzen. Denk maar aan ‘Dancing With The Stars’, mijn eerste grote televisieopdracht."

"Papa is bewust nooit naar de shows komen kijken, behalve de halve finale", gaat Julie verder. "Hij wou niet dat mensen de indruk kregen dat hij mijn handje bleef vasthouden. Mochten mensen me toen niet leuk gevonden hebben, was er geen vervolg aan mijn televisiecarrière gekomen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws