Joyce De Troch gaat volledig naakt en heeft boodschap voor Tanja Dexters: "Zou dit werken op OnlyFans?" Nieuws
Nieuws

Joyce De Troch gaat volledig naakt en heeft boodschap voor Tanja Dexters: "Zou dit werken op OnlyFans?"

Joyce De Troch gaat volledig naakt en heeft boodschap voor Tanja Dexters: "Zou dit werken op OnlyFans?"

Vorige week maakte ex-Miss België Tanja Dexters bekend dat ze op het erotische platform OnlyFans zit. Op Instagram heeft goede vriendin Joyce De Troch nu gereageerd op dat nieuws en dat deed ze op een wel heel ludieke manier.

Tanja Dexters zit sinds Valentijnsdag op OnlyFans. En dat legt haar geen windeieren. Na amper één dag kreeg de voormalige Miss België al 4.175 euro aan inkomsten binnen. Op Instagram heeft Joyce De Troch nu op een speelse manier gereageerd op het nieuws.

Samen met Mieke Dexters, de tweelingzus van Tanja, deelde ze een opvallende foto op Instagram. Daarop poseren de twee met een wel erg zwoele blik en zonder veel kleding.

"Tanja Dexters, je tweelingzus en ik vroegen ons af of deze profielfoto zou werken op OnlyFans?", schrijft Joyce al lachend bij de foto. Joyce laat ook nog weten dat ze haar vriendin helemaal steunt. "Ga ervoor meid! Maar toch ook opgelet voor deze concurrenten. Veel succes!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws