Tanja Dexters maakt debuut op OnlyFans met wel heel pikante lingeriefoto: "Nu ga ik er geld aan verdienen" Nieuws
Nieuws

Tanja Dexters maakt debuut op OnlyFans met wel heel pikante lingeriefoto: "Nu ga ik er geld aan verdienen"

Tanja Dexters maakt debuut op OnlyFans met wel heel pikante lingeriefoto: "Nu ga ik er geld aan verdienen"

Tanja Dexters heeft vandaag, op Valentijnsdag, haar debuut gemaakt op het erotische platform OnlyFans. Dat nieuws maakte de 46-jarige ex-Miss België zelf bekend via Instagram.

"Valentijn flappert met zijn oortjes. Vandaag maakt Tanja Dexters haar debuut op OnlyFans. Net 46 winters jong, zelfzekerder dan ooit na 6 maanden zonder alcohol, strak én stralend", staat er te lezen op de Instagrampagina van Tanja Dexters bij een sensuele lingeriefoto.

“Eigenlijk heb ik dat 25 jaar gedaan, OnlyFans. Alleen heette dat toen P-Magazine en Ché. Nu ben ik terug. Dit is mijn hokje. Dit is wie ik ben. Nu ga ik er geld aan verdienen", vertelt ze daarover in Het Laatste Nieuws.

"Eigenlijk had ik vorig jaar al plannen in die richting", vervolgt de ex-Miss. "Maar toen zat ik niet goed in mijn vel. Ik was onzeker en voelde me nog te hard bekeken. Nu is het anders. Ik ben opnieuw zelfzeker. Ik werd op 6 februari 46 jaar en wilde er eigenlijk toen mee starten, maar dat was praktisch onmogelijk. Dus is het in samenspraak met mijn team Valentijn geworden. Een ideale datum voor een pittig cadeau", besluit Dexters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws