Dit immense bedrag verdiende Tanja Dexters op één dag met OnlyFans: "Mij hoor je niet klagen" Nieuws
Nieuws

Dit immense bedrag verdiende Tanja Dexters op één dag met OnlyFans: "Mij hoor je niet klagen"

Dit immense bedrag verdiende Tanja Dexters op één dag met OnlyFans: "Mij hoor je niet klagen"

Ex-Miss België Tanja Dexters (46) maakte op Valentijnsdag haar debuut op het erotische platform OnlyFans. En hoewel ze daar heel wat kritiek voor kreeg, leverde dat haar ook meteen heel wat geld op. Dat vertelt Dexters zelf in Het Laatste Nieuws.

“Valentijn flappert met zijn oortjes. Vandaag maakt Tanja Dexters haar debuut op OnlyFans. Net 46 winters jong, zelfzekerder dan ooit na 6 maanden zonder alcohol, strak én stralend”, met die woorden kondigde Tanja Dexters op 14 februari haar debuut aan op OnlyFans.

En haar OnlyFans-account was meteen een schot in de roos. Na amper één dag had Tanja Dexters al 206 abonnees. En dat zal ze ook in haar portemonnee voelen. Zo kreeg de ex-Miss maar liefst 4.175 euro aan inkomsten binnen op één dag. “Maar ik ben wél van plan om die bij de belastingen aan te geven”, lacht Tanja in Het Laatste Nieuws.

"Ik geef toe dat het leuk is om bij elke nieuwe volger twintig dollar te verdienen", bekent Tanja. "Eerst dacht ik om vijf dollar te vragen, omdat ik geen expliciete beelden prijsgeef, maar uiteindelijk kosten die professionele fotoshoots die ik moet organiseren ook veel geld. Dus vraag ik vijftien dollar voor een maandabonnement, een aanvaardbaar bedrag", legt ze uit. Sommigen geven daarbovenop een fooi van vijf tot twintig dollar. "Mij hoor je dus niet klagen", besluit de ex-Miss.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws