Joren uit 'Blind Getrouwd' doet straffe belofte: "Dan zing ik in mijn onderbroek op de Grote Markt" Nieuws
Nieuws

Joren uit 'Blind Getrouwd' doet straffe belofte: "Dan zing ik in mijn onderbroek op de Grote Markt"

Joren uit 'Blind Getrouwd' doet straffe belofte: "Dan zing ik in mijn onderbroek op de Grote Markt"

Vorige week raakten de genomineerden bekend voor de 'Kastaars!', dat zijn de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen die op zaterdag 28 januari uitgereikt worden. Ook Dziubi en Brecht zijn genomineerd. Joren Dumont deed nu een bijzonder belofte als zij winnen.

Dziubi en Brecht zorgden vorig jaar voor een van de meest aangrijpende beslissingsmomenten in 'Blind Getrouwd'. Zowel Dziubi als Brecht als de kijkers konden het amper drooghouden toen ze hun trouwgeloftes opnieuw uitspraken.

Nu is het koppel ook genomineerd voor de 'Kastaars!'. Dziubi en Brecht werden genomineerd in de categorie 'Deelnemer van 2022' voor hun deelname aan 'Blind Getrouwd'. Om stemmen te ronselen, heeft Joren Dumont, die ook te zien was in het meest recente seizoen van 'Blind Getrouwd', nu een zeer opvallende belofte gedaan.

“Als Brecht en Dziubi de Kastaar winnen in hun categorie, dan zal ik op de Grote Markt in Antwerpen met mijn roze micro en in mijn onderbroek het liedje zingen: ‘Ik heb drie haren om mijn borst. Ik ben een beer’", vertelde Joren bij 'Kawtar & Keyaert' op MNM. Hopelijk krijgt hij daar later geen spijt van!

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws