Jill en Leroy uit 'Big Brother' delen verschrikkelijk nieuws: "Veel sterkte met dit grote verlies" Nieuws
Nieuws

Jill en Leroy uit 'Big Brother' delen verschrikkelijk nieuws: "Veel sterkte met dit grote verlies"

Jill en Leroy uit 'Big Brother' delen verschrikkelijk nieuws: "Veel sterkte met dit grote verlies"

Leroy de Rouw en Jill Goede, allebei bekend van 'Big Brother', hebben zopas zeer droevig nieuws bekendgemaakt op Instagram. Het koppel laat weten dat het in diepe rouw is.

Leroy de Rouw en Jill Goede vormen inmiddels al zo'n 10 maanden een koppel. Ondertussen wonen de twee ook al samen. Maar helaas heeft Leroy nu ook zeer droevig nieuws te melden op zijn Instagrampagina.

De realityster laat weten dat zijn oudere broer zopas overleden is. "Wat is dit onverwacht en hard! Veel foto’s samen hebben we niet maar deze vind ik toch wel heel mooi! Ook al zagen wij elkaar weinig, jij bent mijn grote broer! Rust in vrede", schrijft Leroy op Instagram bij een foto van hem en zijn broer.

Op sociale media worden Leroy en Jill dan ook overstelpt steunbetuigingen. "Heel veel sterkte met dit grote verlies!", "Gecondoleerd Leroy, Jill en alle nabestaanden", "Oh wat erg. Rust zacht" en "Wat afschuwelijk. Heel veel sterkte", klinkt het onder meer in de reacties onder Leroys Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws