Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult hoe ze écht dacht over eerste vrijpartij met Christiaan Nieuws
Nieuws

Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult hoe ze écht dacht over eerste vrijpartij met Christiaan

Jana uit 'Blind Getrouwd' onthult hoe ze écht dacht over eerste vrijpartij met Christiaan

Afgelopen maandag vertelden Jana en Christiaan in 'Blind Getrouwd' dat ze voor de eerste keer seks hadden gehad. Christiaan was helemaal in de wolken met die heuglijke gebeurtenis, maar Jana reageerde iets minder enthousiast op de vrijpartij.

“Ik kan zeggen dat we de raad van Wim hebben opgevolgd", vertelde Christiaan maandag met een grote glimlach in 'Blind Getrouwd'. Daarmee bevestigde hij dat hij en Jana voor de eerste keer de liefde bedreven hadden.

En of de spoedverpleegkundige daar blij mee was. “Het is zoals de lotto winnen, je wil elke dag te lotto winnen”, zei hij enthousiast. “Al is het jammer dat we het zo druk hebben, want eens je van de vrucht geproefd hebt, wil je meer", klonk het ook nog.

Ook Jana reageerde op de vrijpartij, al leek zei iets minder enthousiast dan Christiaan. "Die fysieke stap heeft wel geholpen, maar het was de eerste keer. Dat is natuurlijk altijd een beetje ... grappig", zei de kleuterjuf. Toch kijkt ze al uit naar de volgende vrijpartij. "Om te zien of we elkaar ook daar nog meer tegemoet gaan komen of dat het zo blijft. Op dat vlak moet het ook goed zijn hè", aldus Jana.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws