Is Marthe De Pillecyn van K3 dan toch zwanger? "Bij Studio 100 gaan ze niet blij zijn" Nieuws
Nieuws

Is Marthe De Pillecyn van K3 dan toch zwanger? "Bij Studio 100 gaan ze niet blij zijn"

Is Marthe De Pillecyn van K3 dan toch zwanger? "Bij Studio 100 gaan ze niet blij zijn"

Hanne Verbruggen is sinds enkele weken opnieuw aan de slag bij K3. In november beviel ze van een zoontje, Julien. Nadat er al veel over geschreven werd, reageert nu ook Marthe De Pillecyn op de geruchten dat ze zwanger zou zijn.

Rond nieuwjaar oogstte Marthe De Pillecyn van K3 heel wat verwarring op Instagram. Zo deelde ze een foto waarop ze poseerde met een champagneglas dat gevuld was met water. Daardoor dachten veel fans al snel dat Marthe in verwachting was.

In Story reageert het K3'tje nu op die geruchten. "Ik drink al jaren geen alcohol, maar veel mensen wisten dat niet blijkbaar", aldus Marthe. Achteraf heeft ze dan wel een foto gepost met een glaasje bubbels. "Overal waar ik kwam, begonnen mensen namelijk naar mijn buik te staren of op restaurant werd er zelfs gekeken of ik mijn steak saignant bestelde of niet", vertelt het K3'tje.

Ze onthulde ook of het nu bij haar al begint te kriebelen om aan kinderen te beginnen. Maar daar wil ze toch nog even mee wachten. "Ik vind het al een heel grote verandering nu Hanne mama is geworden, dus ik wil eerst zien hoe dat loopt", zegt Marthe. "Vooral agendamatig", vervolgt ze. "Ik weet ook niet of Studio 100 zo blij zal zijn als er nu ineens nog een baby zou komen", lacht het K3'tje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws