Is het eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Dat is sowieso Linda Mertens!" Nieuws
Nieuws

Is het eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Dat is sowieso Linda Mertens!"

Is het eerste pak nu al ontmaskerd in 'The Masked Singer'? "Dat is sowieso Linda Mertens!"

Op vrijdag 3 februari kunnen we eindelijk met heel Vlaanderen opnieuw beginnen te speuren naar welke BV's er achter de pakken van 'The Masked Singer' schuilgaan. Inmiddels zijn er al twaalf van de veertien maskers bekendgemaakt en beginnen de fans al volop te speculeren.

Nu is er één naam die voortdurend valt, namelijk die van Linda Mertens. Volgens veel fans zou de Milk Inc.-zangeres in het pak van Foxy Lady zitten. "Dat is sowieso Linda Mertens", klinkt het meermaals. En daarvoor zijn verschillende redenen.

Allereerst is er het haarspeldje van Foxy Lady. Linda droeg ten tijde van haar Milk Inc.-carrière ook zo'n speldje. Daarnaast zijn er heel wat hints die verwijzen naar Linda Mertens. "Ik zit meestal goed verstopt op mijn onderduikadres" is er zo eentje van. Linda verdween namelijk jaren geleden uit de schijnwerpers toen haar dochtertje stierf.

"Als je me ziet, moet je snel zijn, voor je ’t weet ga ik weer in rook op" is een andere hint. De Milk Inc.-zangeres trad vorig jaar in november voor het eerst weer op in het Spaanse Bigastro maar daarna was er opnieuw niets meer over haar te horen. Daarnaast zit er volgens sommigen een verwijzing naar Regi in. “Nadat ik op dit podium klaar ben, zien jullie duizend sterren", klinkt het. Een verwijzing naar monsterhit van Regi? Wie zijn alvast benieuwd!

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws