Crash met gevolgen en nog meer spanningen: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie' Nieuws
Nieuws

Crash met gevolgen en nog meer spanningen: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Crash met gevolgen en nog meer spanningen: dit staat er deze week te gebeuren in 'Familie'

Vorige week vrijdag konden we in 'Familie' zien hoe het verjaardagsfeestje van Samira (Belinda Voorspoels) eindigde in een nachtmerrie. Zo zagen we haar zoon Brahim (Amine Boujouh) boos wegrijden, waarna een luide knal te horen was. En ook deze week staat er weer heel wat te gebeuren.

Zo kunnen we alvast verklappen dat de crash van Brahim grote gevolgen zal hebben. Daarnaast lijken Rudi en Zjef zich alsmaar meer te ergeren aan Mieke en Niko. Het komt zelfs tot een pittige discussie tussen het viertal.

Ook de spanningen bij Hanne lopen opnieuw hoog op. Veronique besluit dan ook om Hanne te helpen. Jelle moet ook iets opbiechten aan zijn zus Hanne. Mathias nodigt Cedric en Yoko dan weer uit om bij hem en Vanessa te komen eten, maar zal Yoko dat zien zitten?

Daarnaast komt bomma Louise onverwacht uit de nood helpen. En tot slot drukt Brigitte Veronique met de neus op de feiten waarna die laatste een belangrijke stap zet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws