Het loopt helemaal mis voor Yemi Oduwale op de set van 'Thuis': "Zo verschrikkelijk Nieuws
Nieuws

Het loopt helemaal mis voor Yemi Oduwale op de set van 'Thuis': "Zo verschrikkelijk

Het loopt helemaal mis voor Yemi Oduwale op de set van 'Thuis': "Zo verschrikkelijk

Yemi Oduwale herinnert zich zijn eerste draaidag op de set van 'Thuis' nog heel goed. Die liep helemaal in het honderd.

De 36-jarige Yemi vertolkt de rol van advocaat Dries in 'Thuis'. Bij zijn allereerste draaidag ging het al mis. “Ik dacht: ‘Het gaat keidruk zijn met ‘Thuis’.’ Ik wilde nog snel even op reis en ik was een week naar Ibiza geweest", vertelt Yemi in de podcast 'De Thuisploeg'.

"De dag voor de eerste opnames moest ik normaal terugkomen, maar mijn vlucht had vertraging. Uiteindelijk ben ik de dag zelf om 13 uur toegekomen in Charleroi", klinkt het. Oduwale moest normaal om 13 uur in de styling, om 14 uur in de make-up en om 14.45 uur zijn allereerste scène opnemen.

De planning liep dus helemaal in het honderd omdat de acteur te laat geland was. “Ik heb de dag ervoor naar mijn mama gebeld. ‘Mama, wil je alsjeblieft de tondeuse, mijn gerief voor mijn baard, mijn teksten, propere kleren en een propere onderbroek meenemen?’ Ze is mij toen komen halen in Charleroi", zegt hij.

Veel te laat

Na een chaotische autorit kwam Yemi uiteindelijk om 14 uur in Leuven aan. Een uur te laat dus. "Met mijn bagage en rechtstreeks van de luchthaven. Ik had mijn vakantiekleren zelfs nog aan. Ik was zo zenuwachtig toen. Dat was verschrikkelijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws