Het gaat niet goed met Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Het woord scheiding is gevallen" Nieuws
Nieuws

Het gaat niet goed met Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Het woord scheiding is gevallen"

Het gaat niet goed met Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd': "Het woord scheiding is gevallen"

Nuria en Stijn uit 'Blind Getrouwd' werden in 2015 aan elkaar gekoppeld in het VTM-programma. Na een moeizame start werd het toch een goed huwelijk.

Twee kinderen en zeven jaar later loopt het moeilijker voor het koppel. Nuria steekt de problemen in hun relatie niet onder stoelen of banken. "We hebben een perfect gezin, maar ik merk dat die roze wolk toch stilletjes aan flou wordt. Ik speelde de afgelopen maanden al met de vraag: Wat kunnen we nog doen om ons leven zin te geven?", aldus Nuria in Het Laatste Nieuws.

Het is niet zomaar even een oprisping, benadrukt Nuria. "Ik zou liegen als ik zei dat er de afgelopen maanden het woord ‘scheiding’ tussen ons niet gevallen is. Het was al een heftige periode.”

Ondanks de problemen die er nu zijn, blijft Nuria wel geloven in een positieve afloop. Nuria denkt dat ze dit kunnen overwinnen. “We hebben al zoveel meegemaakt samen, dit jaar kunnen we ook aan. We zien elkaar nog veel te graag", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws