Vormen Chiara en Michelangelo dan toch een koppel? 'Big Brother'-deelnemer onthult groot nieuws na zijn exit Nieuws
Nieuws

Vormen Chiara en Michelangelo dan toch een koppel? 'Big Brother'-deelnemer onthult groot nieuws na zijn exit

Vormen Chiara en Michelangelo dan toch een koppel? 'Big Brother'-deelnemer onthult groot nieuws na zijn exit

Afgelopen zaterdag heeft de 21-jarige Michelangelo uit Genk het 'Big Brother'-huis moeten verlaten. Hij kreeg helaas minder stemmen dan Bart en Jason. In Het Belang van Limburg onthult de 'Big Brother'-deelnemer nu ook meer over zijn romance met Chiara.

Michelangelo heeft na negen weken afscheid moeten nemen van het 'Big Brother'-huis. En dat doet hij met opgeven hoofd. “Ik ben trots dat ik het negen weken heb volgehouden", vertelt de Genkenaar vandaag in Het Belang van Limburg.

In 'Big Brother' konden we ook zien hoe Michelangelo en Chiara steeds meer naar elkaar leken toe te groeien. Maar wat is er nu precies gaande tussen de twee? Daarover verklapte de 'Big Brother'-kandidaat nu ook meer.

“Of dat nog zal leiden tot een relatie? Time will tell", zegt hij in Het Belang van Limburg. "Ik ga daar nu nog geen antwoord op geven", aldus de Genkenaar. Michelangelo en Chiara hebben mekaar ook al teruggezien sinds zijn exit. De twee hadden dan ook een bijzondere band. "We zijn in het huis heel erg naar elkaar toegegroeid. Ik ben heel blij dat zij er was en dat ik met alles bij haar terechtkon", aldus Michelangelo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws