Gert Verhulst en James Cooke blazen iedereen omver met ontzettend groot nieuws Nieuws
Nieuws

Gert Verhulst en James Cooke blazen iedereen omver met ontzettend groot nieuws

Gert Verhulst en James Cooke blazen iedereen omver met ontzettend groot nieuws

In het voorjaar kwam er een einde aan 'De Cooke & Verhulst Show', maar lang moesten we James Cooke en Gert Verhulst niet missen op tv. Gert Verhulst was maandenlang te zien in 'De Tafel van Vier' en James Cooke trapte onlangs het nieuwe seizoen van 'James De Musical' af. Nu hebben de twee ook groot nieuws aan te kondigen.

Zo werkt de zender Play4 momenteel in het grootste geheim aan een nieuw showbizzmagazine. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het productiehuis Dedsit, dat gerund wordt door Gert Verhulst en James Cooke, zou volop bezig zijn met de uitwerking van het concept.

Momenteel kan de zender helaas nog niet veel kwijt over het gloednieuwe showbizzprogramma. "Momenteel onderzoeken we alle pistes en wordt er volop getest", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Volgens de krant zou het programma voor 'De Tafel van Vier' uitgezonden worden, waardoor de talkshow van Gert Verhulst met een halfuur verlaat wordt. Dat betekent ook dat het nieuwe showbizzmagazine rond hetzelfde tijdstip als de populaire soaps 'Familie' en 'Thuis' uitgezonden zou worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws