'Familie'-kijkers zijn het zeker: "Zij maakt binnenkort haar comeback!" Nieuws
Nieuws

'Familie'-kijkers zijn het zeker: "Zij maakt binnenkort haar comeback!"

'Familie'-kijkers zijn het zeker: "Zij maakt binnenkort haar comeback!"

Sinds zijn plotse terugkeer uit Frankrijk gaat het van kwaad naar erger met Lars in 'Familie'. Niemand lijkt hem nog te geloven, zelfs zijn eigen moeder niet. Daarom hopen sommige kijkers nu op de terugkeer van een bepaald personage.

Lars, vertolkt door Kürt Rogiers, krijgt het momenteel zwaar te verduren in 'Familie'. Hij wordt beschuldigd van seksueel misbruik met minderjarigen en krijgt steeds minder steun uit zijn omgeving. Alleen zijn zoon Raven lijkt zijn vader nog te geloven.

Veel fans hopen nu dan ook dat Amelie, de halfzus van Lars, haar comeback maakt in de reeks. Dat personage werd gespeeld door Erika Van Tielen. "Ik hoop dat Amelie terugkeert in 'Familie', dan kan zij Lars steunen", klinkt het op een fanpagina van 'Familie'.

Daar zijn andere kijkers het mee eens. "Het zou goed zijn dat Amelie weer in 'Familie' komt, dan is Lars niet meer alleen en zijn ze in de meerderheid", "Dat zou goed nieuws zijn!", "Ik hoop dat ze terugkomt!" en "Ja, laat Amelie alsjeblieft terugkomen!", reageren nog enkele enthousiaste fans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws