‘Familie’-acteur Kürt Rogiers verklapt belangrijk nieuws over de toekomst van zijn personage Lars Nieuws
Nieuws

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers verklapt belangrijk nieuws over de toekomst van zijn personage Lars

‘Familie’-acteur Kürt Rogiers verklapt belangrijk nieuws over de toekomst van zijn personage Lars

Kürt Rogiers is terug van weggeweest. Hij is namelijk sinds deze week eindelijk terug te bewonderen in ‘Familie’. Nu heeft hij nog iets belangrijks te vertellen over zijn rol als Lars.

Eindelijk is het zover: Lars is terug te zien in ‘Familie’. De fans hebben Kürt Rogiers enorm gemist in hun favoriete soapserie. Tijdens zijn afwezigheid heeft Kürt wel niet stil gezeten. Zo was hij onder meer te zien in ‘De Schaal van Pascale’ en de musical van ‘Nachtwacht’. “Toch las ik alleen maar over mijn afwezigheid in ‘Familie’”, bekent Kürt aan Het Laatste Nieuws.

De fans wisten echter al langer dat zijn comeback er zat aan te komen. Het was namelijk al even bekend dat hij terug op de set van ‘Familie’ stond. Toch vindt hij het wel fijn dat de ‘Familie’-kijkers zo hard uitkeken naar zijn terugkeer. “Eerlijk gezegd streelt dat mij ego wel”, geeft hij toe. Bovendien heeft hij nu nog extra goed nieuws voor zijn fans.

Zij moeten zich namelijk niet langer zorgen maken over een mogelijke nieuwe verdwijning van Lars, want we zullen nog lang van hem kunnen genieten. Kürt verklapt namelijk dat hij zeer blij is dat hij zijn contract verlengd heeft. “Ik blijf de komende 2 jaar fulltime bij ‘Familie’, zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws