Evy Gruyaert deelt heuglijk nieuws: Dina Tersago en Evi Hanssen reageren met lieve boodschap Nieuws
Nieuws

Evy Gruyaert deelt heuglijk nieuws: Dina Tersago en Evi Hanssen reageren met lieve boodschap

Evy Gruyaert deelt heuglijk nieuws: Dina Tersago en Evi Hanssen reageren met lieve boodschap

Evy Gruyaert is inmiddels al 11 jaar gelukkig samen met haar partner Frederik. Ze bezegelden hun liefde al met twee kinderen, maar nu heeft de presentatrice nog meer fantastisch nieuws te melden.

Haar vriend Frederik heeft haar namelijk ten huwelijk gevraagd. Dat maakte Evy Gruyaert zelf bekend op Instagram.

"Tegenwoordig straal ik nog wat meer want de persoon met wie ik al twee kinderen op de wereld mocht zetten - de grootste connectie die je met iemand kan hebben -, met wie ik al een heel parcours heb gereden, heeft na 11 jaar samenzijn, dé ultieme move gedaan en mijn meisjesdroom waargemaakt: hij heeft me ten huwelijk gevraagd en ik heb ja gezegd!", schrijft ze.

De presentatrice wordt dan ook overladen met gelukwensen. "Proficiaaaaat Evy en Frederik! De bekroning van wat jullie al wisten: dat jullie een topteam zijn", schrijft Dina Tersago. "Oooh proficiat Evy! En op naar een gelukkig lang leven samen!", zegt Rani De Coninck. Evi Hanssen reageerde dan weer met enkele hartjes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws