Na slechts nieuws over haar terminaal zieke mama: Evi Hanssen deelt erg aangrijpende foto Nieuws
Nieuws

Na slechts nieuws over haar terminaal zieke mama: Evi Hanssen deelt erg aangrijpende foto

Na slechts nieuws over haar terminaal zieke mama: Evi Hanssen deelt erg aangrijpende foto

Arlette, de 75-jarige mama van Evi Hanssen, lijdt aan borstkanker waarvan ze helaas niet meer kan genezen. Evi Hanssen probeert dan ook om nog zoveel mogelijk tijd te spenderen met haar mama. Op Instagram deelde de 44-presentatrice nu een aangrijpende foto met haar mama.

Eerder deze week gaf Evi Hanssen in ‘De Tafel van Vier’ op Play4 een update over de gezondheid van haar zieke mama. Sinds januari gaat Arlette namelijk fysiek erg achteruit. “En de afgelopen drie weken wisten we van: ‘Oké, nu is de laatste periode aangebroken.’ Dat was heel heftig”, aldus Evi.

Momenteel krijgt haar mama een comfortbehandeling. “Ze bevindt zich nu in een stadium waarin ze verdoofd is. Dus ze heeft geen pijn meer. Ze bevindt zich op een soort roze wolk”, vervolgde Evi. De presentatrice gaat nu ook dagelijks langs bij haar mama.

“Want sinds maandag is ze in een roes zachtjes naar de hemel aan het gaan”, aldus de presentatrice. Op haar Instagramverhaal deelde Evi nu een pakkende foto van het bezoekje aan haar mama. "Herinneringen maken. Opnieuw en opnieuw", schreef ze bij het kiekje gevolgd door een hartje.

Bron: Instagram Stories @evihanssen
Bron: Instagram Stories @evihanssen

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws