Erica Meiland neemt drastische beslissing na de dood van haar moeder Nieuws
Nieuws

Erica Meiland neemt drastische beslissing na de dood van haar moeder

Erica Meiland neemt drastische beslissing na de dood van haar moeder

De Meilandjes doorstaan momenteel een serieuze emotionele rollercoaster. Binnenkort trouwt dochter Maxime met haar cameraman Leroy, maar ze moeten ook nog steeds het verlies van de moeder van Erica verwerken. Zij overleed op 30 juni. En daardoor heeft Erica Meiland nu een drastische beslissing genomen.

Nu haar moeder overleden is, heeft Erica bijna geen familie meer over langs haar kant van de familie. Alleen de dochter van haar overleden zus blijft nog over, maar daar had ze al jaren geen contact meer mee.

Die ruzie wil Erica nu achter zich laten. Haar zus Saskia, die kampte met depressies en een drugsverslaving, overleed ook al een tijd geleden. Saskia's dochter, Jirina, nam Erica kwalijk dat ze niet meer voor Saskia gedaan had. "Ze gaf mij de schuld van de dood van haar moeder", vertelde Erica daarover in haar biografie.

Maar nu wil ze de plooien gladstrijken. "Ik heb al bijna geen familie, ik wil niet ook nog eens een keer ruzie." Uit de rouwkaart van Erica's moeder blijkt dat Erica ook opnieuw contact heeft gehad met haar nichtje. Zo stond ook de naam van Jirina, haar partner Tommy en zoontje Taddy vermeld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws