Emotionele Ellen Callebout praat voor het eerst na de dood van Marcel: "Ben echt in een gat gevallen" Nieuws
Nieuws

Emotionele Ellen Callebout praat voor het eerst na de dood van Marcel: "Ben echt in een gat gevallen"

Emotionele Ellen Callebout praat voor het eerst na de dood van Marcel: "Ben echt in een gat gevallen"

Begin oktober moest de familie Verhulst afscheid nemen van hun trouwe viervoeter Marcel. Dat verlies kwam vooral voor Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst, hard aan. In Feeling praat ze nu voor het eerst over dat zware verlies.

“Voor mij was het een klap ja, vooral omdat Marcel verzorgen een dagtaak was geworden", steekt Ellen Callebout van wal in Feeling. De bouvier was al twee jaar ziek. "Eigenlijk sinds het prille begin van 'De Verhulstjes'. Mensen hebben dus zijn hele ziekteverloop van dichtbij kunnen volgen", aldus de vrouw van Gert Verhulst.

Ellen werd dan ook overladen met steunbetuigingen na de dood van Marcel. "Duizenden berichtjes heb ik gekregen, en nog steeds. De dood van Marcel was echt een nieuwsitem, dat had ik nooit verwacht", vertelt Ellen.

"We hebben er voor hem zo lang mogelijk het beste van gemaakt, maar op het einde zag je dat hij op was", vervolgt ze. Maar Ellen heeft er wel vrede mee dat hij in zijn slaap gestorven is. "Ik ben blij dat ik dat niet zelf heb moeten beslissen, dat zou ik zeer moeilijk hebben gevonden", geeft Ellen eerlijk toe.

In een gat gevallen

Al had ze het daarna wel moeilijk om haar leven opnieuw op de rails te krijgen. "Ik ben echt in een gat gevallen", aldus Ellen. Maar nu kijkt ze vooral uit naar de feestperiode. "Nu wil ik even genieten van het eindejaar en hopen dat 2023 net zo mooi wordt als 2022. Maar dan zonder het overlijden van een hond", besluit de vrouw van Gert Verhulst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws