Eindelijk bekend: daarom gingen Ella Leyers en Rik Verheye na zes maanden al uit elkaar  Nieuws
Nieuws

Eindelijk bekend: daarom gingen Ella Leyers en Rik Verheye na zes maanden al uit elkaar 

Eindelijk bekend: daarom gingen Ella Leyers en Rik Verheye na zes maanden al uit elkaar 

Gisteren vernam onze redactie uit goede bron dat Ella Leyers en Rik Verheye niet meer samen zijn. Rik bevestigde ondertussen dat trieste nieuws en nu wordt ook duidelijk waarom ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

In september maakten Ella Leyers en Rik Verheye bekend dat ze een relatie hebben. Sindsdien staken ze hun liefde voor elkaar niet langer onder stoelen of banken, want amper twee maanden later verklapten ze dat ze verloofd waren. Helaas bleek het sprookje van korte duur te zijn, want de twee zijn uit elkaar.

Er werd al langer gespeculeerd over een mogelijke breuk. Zo verschenen ze niet samen op de rode loper van de ‘Kastaars!’, deelden ze geen foto’s meer van hun tweetjes op sociale media én Ella droeg haar verlovingsring niet meer in ‘De Ideale Wereld’. Gisteren bevestigde Rik de breuk, maar wat de precieze oorzaak is, is niet bekend.

“We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, wist de acteur te vertellen. Meer verklapte Rik niet over de split. Toch heeft Het Laatste Nieuws van enkele bronnen vernomen dat er geen derde in het spel is. “Het koppel moest vaststellen dat het te snel van stapel was gelopen”, klinkt het. “De liefde bleek niet zo groot als aanvankelijk werd gedacht”, schrijft de krant.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws