Drie maanden na spraakmakende documentaire: André Hazes komt met verrassend nieuws op de proppen Nieuws
Nieuws

Drie maanden na spraakmakende documentaire: André Hazes komt met verrassend nieuws op de proppen

Drie maanden na spraakmakende documentaire: André Hazes komt met verrassend nieuws op de proppen

Eind oktober kwam de langverwachte documentaire van André Hazes uit. Daarin vertelde de zanger openlijk meer over een van de moeilijkste periodes uit zijn leven. Maar komt er nu een tweede deel van die documentaire aan?

In de veelbekeken Videoland-documentaire over het leven van André Hazes onthulde de zanger meer over zijn mentale problemen en zijn alcohol- en druggebruik. Toch gebeurt er nu weer heel wat in het leven van de Nederlandse zanger. Zo ligt hij in de clinch met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne, maar hij stoomt zich ook klaar voor zijn grote comeback.

Zo zal hij in maart voor het eerst terug op het podium staan op ‘Holland Zingt Hazes’. Daar zal hij hoogstwaarschijnlijk ook nieuwe nummers brengen waaraan hij al een tijdje werkt. André deelde onlangs een fragment van een van die nummers en daarin werd ook Cheery Mampaey gespot. Dat is de Vlaamse documentairemaakster die André twee jaar lang mocht volgen.

Betekent dat dan dat er een nieuwe documentaire zit aan te komen? “Het lijkt er dus op dat de zanger weer gevolgd wordt door camera’s”, aldus RTL Boulevard. Toch is er nog niets bevestigd over een mogelijk vervolg. “Er is nog niets bekend over een tweede deel van de documentaire”, reageert Videoland kort en bondig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws