Dieter Coppens haalt uit naar William Boeva, die keiharde kritiek had op 'Down The Road' Nieuws
Nieuws

Dieter Coppens haalt uit naar William Boeva, die keiharde kritiek had op 'Down The Road'

Dieter Coppens haalt uit naar William Boeva, die keiharde kritiek had op 'Down The Road'

Dieter Coppens is het niet eens met de kritiek van William Boeva op 'Down The Road'. De presentator vindt de kritiek ook niet terecht.

Volgens Boeva worden mensen met een beperking verkeerd neergezet in de media. “Maak eens televisie met en door mensen met een beperking in plaats van hen op te voeren als knuffelbeer", schreef de comedian, die expliciet verwees naar 'Down The Road'.

Dieter Coppens is erg geschrokken van die kritiek. “Omdat ik me als televisiemaker en als mens enorm engageer voor ons programma”, zegt hij aan VRT NWS. “En ik vind het ook wat kort door de bocht. Ik denk dat niemand naar ons programma kijkt met het gevoel ‘amai, blij dat ik het syndroom van Down niet heb’."

Dieter benadrukt dat de mensen in 'Down The Road' echt zijn zoals ze op tv worden getoond. "Onze insteek is nooit geweest: we tonen het syndroom van Down in al zijn facetten op televisie. En de gevoelige snaar raken, dat heeft niets te maken met de zogezegde knuffelbeermethode. De jongeren zijn puur en echt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws