Diepbedroefde Ruth Beeckmans vertelt meer over doodsoorzaak van partner Gary: "Verschrikkelijk" Nieuws
Nieuws

Diepbedroefde Ruth Beeckmans vertelt meer over doodsoorzaak van partner Gary: "Verschrikkelijk"

Diepbedroefde Ruth Beeckmans vertelt meer over doodsoorzaak van partner Gary: "Verschrikkelijk"

April 2022 zal voor altijd in het geheugen van Ruth Beeckmans gegrift staan. Haar partner overleed toen op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartfalen. Nu, zo’n acht maanden later, praat Ruth openhartig over zijn laatste uren.

Ruth Beeckmans probeert haar leven terug op te pikken, maar het gaat nog steeds niet goed met haar sinds het overlijden van Gary. “Niet meer zo slecht als in het begin, maar nog altijd niet goed. Ik mis hem verschrikkelijk”, geeft ze toe aan Het Nieuwsblad. “Sinds 29 april is er geen dag geweest dat ik niet heb gehuild. Niet altijd even hard, maar de tranen duiken toch altijd weer op”, aldus Ruth.

In het nieuwe interview vertelt ze ook meer over die noodlottige ochtend in april. Het laatste wat Ruth van Gary hoorde, was gestommel in de slaapkamer. Omdat ze het niet vertrouwde, ging ze naar boven en op de trap van de tussenverdieping vond ze hem. “Ik dacht dat hij droomde. Ik heb nog gezegd: ‘Schatje, wakker worden.’ Toen viel hij achterover”, vertelt ze snikkend.

Meteen belde ze naar de hulpdiensten, voordat ze zelf actie ondernam. “Dat had Gary ons altijd ingepeperd”, verduidelijkt ze. Vervolgens probeerde Ruth zijn hart terug aan de praat te krijgen. Toch mocht het niet baten en ook de ambulanciers konden Gary niet meer helpen. Ruth heeft het er heel erg moeilijk mee gehad dat zij haar partner niet heeft kunnen redden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws