Clement, de zoon van Wendy Van Wanten, is 22 geworden: zo ziet hij er nu uit Nieuws
Nieuws

Clement, de zoon van Wendy Van Wanten, is 22 geworden: zo ziet hij er nu uit

Clement, de zoon van Wendy Van Wanten, is 22 geworden: zo ziet hij er nu uit

Het is feest ten huize Wendy Van Wanten want haar zoon, Clement Vandenkerckhove, is op 16 augustus 22 jaar geworden. Wendy zette haar zoon dan ook uitgebreid in de bloemetjes op haar sociale media.

Eerst deelde Iris Vandenkerckhove, de echte naam van de zangeres, een foto van Clement als baby. "Vandaag 22 jaar geleden bevallen van mijn lieve zoon Clement. Proficiat lieve schat met je verjaardag!", schreef ze bij het schattige plaatje.

Nu deelde Wendy Van Wanten ook een nieuwe foto van haar zoon op haar Instagram Stories. Ze bedankte haar volgers voor de vele verjaardagswensen.

Het is ondertussen al 22 jaar dat er gespeculeerd wordt over de biologische vader van Clement Vandenkerckhove. Helaas blijft dat een goed bewaard geheim. Clement ziet Frans Vancoppenolle, de echtgenoot van Wendy, als zijn vader. "Hij heeft me altijd beschermd en goed voor mij gezorgd, dat geeft voor mij een vadergevoel", vertelde Clement daar eerder over in het programma 'Het huis' op Eén.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws