Christa en Eddy Planckaert krijgen plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand Nieuws
Nieuws

Christa en Eddy Planckaert krijgen plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand

Christa en Eddy Planckaert krijgen plots bakken kritiek te slikken: dit is er aan de hand

Het meest geliefde showbizzkoppel van het land ligt opeens onder vuur. Eddy en Christa Planckaert zijn namelijk sinds kort te zien in 'Iedereen Beroemd' op Eén, maar dat is nu in het verkeerde keelgat geschoten bij veel kijkers.

Eddy en Christa Planckaert zijn inmiddels al 42 jaar getrouwd. Hét ideale koppel om liefdesadvies te geven moeten ze gedacht hebben bij 'Iedereen Beroemd'. Sinds enkele weken geven de twee namelijk relatieadvies in de rubriek ‘De relatierechtbank’.

Verkleed als rechters proberen ze koppels te helpen met hun relatieproblemen. Maar daarvoor krijgen ze nu heel wat kritiek. "Belachelijk. Wie verzint zoiets?", "Ik zie Eddy en Christa graag, maar dit is onnozel", "Betreurenswaardig" en "Veel belachelijker moeten ze het niet maken", klinkt het onder meer op sociale media.

Sommigen denken zelfs dat de Planckaerts opnieuw in geldnood zitten. "Is de Planckaerts hun geld op? Trachten ze via de VRT weer aan centen te raken? Ik dacht dat ze aan de Reyerslaan moesten besparen ...", aldus een boze kijker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws