Celine Van Ouytsel maakt volgers compleet gek met pikante bikinifoto: "Wat een beauty!" Nieuws
Nieuws

Celine Van Ouytsel maakt volgers compleet gek met pikante bikinifoto: "Wat een beauty!"

Celine Van Ouytsel maakt volgers compleet gek met pikante bikinifoto: "Wat een beauty!"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel heeft het helemaal gehad met het winterweer. Ze kan niet wachten tot het weer zomer wordt en daarom heeft ze nu een prachtige terugblikfoto op haar Instagrampagina gedeeld.

Celine Van Ouytsel werd in 2020 uitverkozen tot het mooiste meisje van het land. Inmiddels is de blondine uitgegroeid tot een zeer populaire influencer en is ze ook steeds vaker op televisie te bewonderen. Zo is ze sinds kort te zien in 'Play Café' op Play4.

Op Instagram trakteert de voormalige Miss België haar volgers regelmatig op sexy kiekjes van zichzelf. Dat doet ze ook nu weer. Zo deelde Celine een prachtige bikinifoto. De presentatrice heeft het namelijk helemaal gehad met de winter en hoopt dat het snel weer mooier weer wordt.

"Geef ons zomer! Het is goed geweest", schrijft ze bij het mooie kiekje. Die foto leverde haar ook meteen heel wat reacties op. Zo zijn haar volgers erg onder de indruk van de bikinifoto. “Babe!”, “Knapste”, “Wauw”, “Zo mooi!”, “Wat een beauty”, “Prachtige vrouw”, “Zo knap”, “Ik krijg het er meteen warm van” en “Wow!”, klinkt het onder meer in de comments onder de foto.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws