Caroline Maes onthult pikante details over vrijscène met Kürt Rogiers: "Heel erg" Nieuws
Nieuws

Caroline Maes onthult pikante details over vrijscène met Kürt Rogiers: "Heel erg"

Caroline Maes onthult pikante details over vrijscène met Kürt Rogiers: "Heel erg"

Deze week maakt Kürt Rogiers zijn comeback in 'Familie'. Dan gaan we eindelijk te weten komen wat Lars allemaal in Frankrijk heeft uitgespookt. Maar vlak voor zijn vertrek dook hij nog tussen de lakens met Mieke, gespeeld door Caroline Maes. Zij vertelt nu aan HLN.be hoe die vrijscène verlopen is.

Nadat Lars bedrogen werd door Véronique en Mieke door Niko, zochten ze troost bij elkaar. Het kwam zelfs tot een stoeiende vrijpartij op het bureau van Lars. En die scène was blijkbaar niet zo fijn om te spelen vertelt Caroline Maes nu.

“Dat was ook echt niet leuk om te doen”, biecht Caroline op over de scène aan HLN.be. Ondanks dat ze in het echte leven erg goed kan vinden Kürt Rogiers, bleek het toch niet makkelijk om de scène te spelen. “Ik heb Kürt heel graag, maar dat voelde echt een beetje als bedriegen aan”, vertelt Caroline.

Ze had het zelf ook moeilijk met die verhaallijn geeft ze toe. “Ik voelde me daar zelf ook zeer ongemakkelijk over. Er zijn mensen die dat op zo’n manier verwerken, maar zelf vond ik het wel heel erg”, aldus de 'Familie'-actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws